YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Länkar

 

 

• Blogg»

 

• Forum»

 

• Kalender»

 

Månadens företag Januari

 

Scraphuset är en shop som funnits i över 4 år på webben och sedan 2 år tillbaka finns Scraphuset i butik så man kan besöka oss IRL i Ö‐vik. Webshopen är öppen dygnet runt så oss kan du besöka precis när du vill.

Du hittar oss här:

www.scraphuset.se

Nygatan 18C i Lajbans lokaler. Ö-vik.

Hos oss på Scraphuset hittar du mängder av produkter för både scrapbooking och kortmakeri. Vi försöker hålla ett brett bassortiment men även erbjuda produkter som få eller inga andra shopar har i sitt utbud här i Sverige. Varje månad har vi ett mycket prisvärt erbjudande med månadens vara. Det kan vara en vara/varor som är kraftigt prissänkta eller så kan det vara något annat slags erbjudande. Varje månad har Scraphuset även en skissutmaning, där vinnaren vinner varor för 300 kr. Man laddar själv upp sin personliga tolkning av skissen i vårt galleri. Vi hoppas att få se just din skisstolkning inom kort i galleriet. I galleriet finns även massor av inspiration från vårt DT. Registrera dig i vår webshop så erhåller du kostnadsfritt vårt nyhetsbrev. I nyhetsbrevet presenteras vad som är på gång hos oss på Scraphuset, speciella erbjudanden till våra nyhetsbrevsprenumeranter osv. Vi håller kurser i scrapbooking och även i kortmakeri för både nybörjare och erfarna pysslare. Mässor och pysselträffar brukar vi besöka så ofta vi hinner och tycker det är trevlatt få träffa er IRL så kom gärna fram och hälsa.

 Välkommen in till oss på Scraphuset hälsar Anette med personal.

**************************************************** Vårt erbjudande till era medlemmarna är 25% på en order under januari månad. Ange Ert medlemsnr samt koden: NorthernLightScrappers‐2010 för att erhålla rabatten.

 

 

 

 

  • Januari

 

2009