YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Länkar

 

 

• Blogg»

 

• Forum»

 

• Kalender»

 

Månadens företag Februari

                        

Skräppikulma-Scrapknuten är en webshop som nu har varit öppen i 2½ år. Vi är en unik e-butik för att vi säljer både på svenska och finska, vilket beror på min bakgrund som finländare. Jag som driver e-butiken heter Marja och kommer ursprungligen från Uleåborg, men har bott i Luleå i över 6 år nu. Jag har ett hemlager här i Luleå som man gärna får besöka om man vill komma och titta och känna på produkterna.

 

Du hittar oss på: www.skrappikulma.com

(öppet dygnet runt och har alltid massor av erbjudanden från stor rea till veckans erbjudanden, kom och kika!)

eller: Flugsnappargränd 22 i Luleå

 (kontakta mig först om Du vill besöka mitt hemlager, så hittar vi en tid som passar oss båda.)

 

Mitt mål har framför allt varit att göra min del för att Scrapbooking ska bli en välkänd hobby även i Finland och att erbjuda högkvalitativa produkter från de största och mest framstående tillverkarna till scrappare överallt. Jag önskar erbjuda dessa produkter till förmånliga priser och ge en personlig, trygg och snabb leverans. Jag deltar i mässor/evenemang både i Sverige och Finland. Jag håller också privata kurser och kommer gärna och håller en Scrapbookingkväll för Dig och Dina vänner om Du bor i Luleå eller Uleåborg området.

 

Du är varmt välkommen att handla hos Skräppikulma-Scrapknuten! Med vänliga hälsningar, Marja

 

Erbjudande till Er medlemmar, februari:

20% på hela sortimentet, gäller dock inte Epic Six eller Fiskars skärmaskin. Kan inte kombineras med Veckans erbjudande eller andra produkter under länken specialerbjudanden.

Rabatten dras av innan frakt.

Erbjudandet gäller mot uppvisande av Ert medlemskort i hemlagret eller ange rabattkod NorthernLightScrappers 2010 samt medlemsnummer i meddelanderutan!

 

 

 

 

 

 

2009