YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Länkar

 

 

• Blogg»

 

• Forum»

 

• Kalender»

 

Månadens företag Mars

 

                        

 

Att skapa är min glädje, att producera är min lust, att vara kreativ är min näring och när handen arbetar vilar själen.

Jag heter Lisa Berglund och är sedan första oktober 2009 stolt ägare av hobby och pyssel butiken Rima i Piteå centrum, Storg.69. Öppet 11-18 må-fre, 11-15 lör

 

Efter utbildningar i såväl bild, form, trä och design så flyttade jag hem till Piteå för gott hösten 2007. 2008 kom min underbara dotter Selma, pysslade som en galning medan jag var mammaledig, som ni vet så vilar aldrig en kreativ själ=) sen hände det, en dag i juli, en liten annons, redan då bestämde jag mig. Och nu står jag här, löjligt stolt ägare av Piteås enda pyssel och hobby butik! Jag har som mål att sprida kreativitet på ett skapande sätt, att stilla alla dem med ”kli” i fingrarna!

 

Jag försöker i största möjliga mån hålla material hemma, är det något speciellt ni önskar får ni gärna komma med tips och idéer! Varje torsdag kväll beställer jag från Panduro, dessa varor levereras torsdagen därpå, ni får gärna komma med era beställningar till mig så slipper ni frakten! En av de större avdelningarna jag har är scrapbooking.

 

Det känns otroligt roligt att bli tillfrågad att vara månadens företag!

Butikens tel.nr: 0911-915 55

 

Ni som medlemmar får 20% på album och förvaring så passa på att handla inför vårstädningen nu! Jag kommer också att finnas på Scrapbooking mässan i Öjebyn 27-28 mars! Kom gärna förbi och kika i min monter!

 

Till sist får jag önska er en underbar vår! Kram Lisa

 

 

 

 

 

2009