YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Länkar

 

 

• Blogg»

 

• Forum»

 

• Facebook»

 

 

 

Mässa 2012

 

NorthernLightScrap 2012

Mässan finns även på Facebook

 

 

Scrapträff 14 November

Tid: 18-22 (kom och gå som du vill)

Lokal: EFS i Piteå (Cafédelen)

 

Vi träffas, pratar, scrappar och har trevligt tillsammans. Vi hjälps sedan åt att städa efter oss.

Gratis för medlemmar. Du som inte är medlem men funderar på att bli, kan komma och scrappa med oss 1 gång gratis för att känna hur det känns.

 

 

På varje scrapträff håller även någon av våra medlemmar en Workshop så att man om man vill får möjligheten att lära sig något nytt. Denna Workshop är helt frivillig så man behöver inte delta om man inte vill. Det är alltså helt okey att komma och scrappa sitt eget precis som vi haft det tidigare.

 

Workshop 14 November

 

Jultema med "julloppis" för dig som är på träffen. (OBS: Denna loppis kommer INTE att vara öppen för allmänheten)

Vi inspirerar varandra med julkort och liknande på temat jul. Tag gärna med mallar stämplar shabloner mm så vi kan byta, stämpla upp och dela med oss så här inför julproduktionen.

 

I samband med denna träff tänkte vi även ha en lite loppis så temat "jul" om du har några scrapsaker som du inte använder mera, ta med och sälj dem till någon annan. Märk upp din sak med pris och lägg den på sidan av ditt scrapbord så folk kan se och köpa dem. OBS: DENNA LOPPIS ÄR INTE ÖPPEN FÖR ALLMÄNHETEN UTAN BARA FÖR DIG SOM KOMMER PÅ TRÄFFEN - TILL ALLA ER SOM TÄNKER SKRIVA DETTA PÅ ERA FACEBOOKSIDOR GLÖM EJ ATT TA MED DENNA VIKTIGA INFORMATION.