YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Länkar

 

 

• Blogg»

 

• Forum»

 

• Facebook»

 

Pinterest»

 

 

 

 

Mässa 2012

 

NorthernLightScrap 2012

 

Julmys

 

Datum: Lördag 29 November

Plats: Furulundsgården, Bergsviken

Tid: 15.00-22.00

Butik: Nettans Scrapbooking4you

Pris: 100:-

 

NorthernLightScrappershälsar Dig varmt välkommen till årets Julavslutning, som även i år är på Furulundsgården i Bergsviken.

 

 

Vi startar klockan 15.00 med att äta julbord tillsammans. Även denna gång är maten beställd från Tommys kök och vi kommer att få njuta av detta mumsiga julbord:Två sorters sill, gravad lax, inkokt lax, ägg, sillsallad, rödbetssallad, mimosasallad, sex sorters kallskuret (julskinka, leverpastej, kalvsylta m.m.)Tillbehör: Senap, äppelmos, rödbetor & grädde. Småvarmt: Köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, janssons frestelse, varm potatis. Dessert: Chokladtårta med grädde

            

 

  

Under eftermiddagen och kvällen kommer vi att duka upp ett helt smörgåsbord med mallar och beskrivningar på fina juldekorationer och gå-bort-presenter i juletid. Bland annat kommer denna fina adventsljusstake och den läckra flaskdekorationen som passar bra till bland annat glöggflaskor att visas.


 

Vill Du inte göra dessa alster kan Du naturligtvis sitta och scrappa Ditt eget.

 

Nettans Scrapbooking4you kommer att ta med delar av sin butik. Nettans ger 10% rabatt på alla förhandsbeställningar till dig som kommer på julmyset. Uppge ”julmys” i meddelanderutan vid beställning.

 

Under kvällen kommer vi även att  mysa, surra,  äta lite ”smått & gott” och ha trevligt tillsammans. Om vi varit riktigt snälla i år kommer kanske även en hemlig gäst och knackar på!! Och om Vi har tur så finns det kanske något roligt och pyssligt där i säcken, till Dig som är gäst vid Julbordet.

 

Denna Julavslutning är bara för Dig som är medlem i NorthernLightScrappers

 

 

ANMÄLAN

Anmälan senast den 16 November.

Anmälan är stängd!

 

OBS: Anmälan KRÄVS och är bindande (inga pengar betalas tillbaka vid förhinder)

 

Vi hoppas på en helmysig dag tillsammans med mycket scrap och en massa härlig julstämning.

 

 

Varmt Välkomna!

Styrelsen

NorthernLightScrappers